Werkgroep Zaan­streek-Waterland


Werkgroep Zaanstreek-Waterland is opgericht in 2014 en houdt zich bezig met het promoten van de partij in Oostzaan, Wormerland en Zaanstad. Naast het campagnevoeren in verkiezingstijd, organiseren we regelmatig activiteiten. Ook ondersteunen we de gemeenteraadsfractie in Zaanstad. Mocht je iets opvallen wat voor ons interessant kan zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We zetten ons onder andere in tegen de hobbyjacht en sportvisserij, het kappen van bomen, het vergassen van ganzen en afschot van konijnen en vossen. Andere belangrijke aandachtspunten zijn het behoud van de Zaanse natuur, erfgoed en cultuur. Ook voeren we gericht actie tegen het oplaten van ballonnen en het afsteken van vuurwerk. Je kunt onze activiteiten o.a. volgen op onze Facebookpagina.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, nieuwe werkgroepleden, maar ook naar politieke talenten die ons kunnen vertegenwoordigen in de gemeenteraad, Provinciale Staten en Waterschappen. Heb je de ambitie om politiek actief te worden of wil je gewoon meehelpen bij activiteiten, meld je dan aan via het onderstaande mailadres!

Wie weet tot ziens!
zaanstreek@partijvoordedieren.nl