Esther Reijnders


Steun­frac­tielid

Esther Reijnders is opgegroeid in Amsterdam-West, maar woont al ruim 10 jaar in Zaanstad. Van huis uit werd meegegeven om liefdevolle aandacht en zorg te hebben voor dieren en planten en om de verschillen in mensen te zien en te respecteren. Tijdens de studie rechten heeft Esther vrijwilligerswerk gedaan bij een spreekuur in een buurthuis en is daar ook betrokken geraakt bij een kleine milieuwerkgroep. Momenteel is ze werkzaam als jurist bij een overheidsinstantie.

"De gemeente Zaanstad kent prachtige gedeelten. Helaas zijn hier ook de negatieve effecten van een alsmaar groeiende economie, die zelden rekening houdt met ecologische waarden, zichtbaar. Het is hoog tijd voor besluitvorming, waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is."

Gerelateerd

Partij voor de Dieren blijft erbij: krimp Schiphol!

Onze fractie was 14 mei natuurlijk aanwezig bij de demonstratie Krimp de Luchtvaart! op Schiphol. Veel van onze inwoners ervaren veel overlast van Schiphol, met name 's ochtends vroeg kost het hen slaap en in de zomer buiten zitten of de ramen open hebben is vaak niet te doen vanwege de herrie. Schiphol is ook de grootste stikstofuitstoter. Dit betekent dat er op veel plekken niet meer gebouwd ma...

Bijdragen Moties Nieuws