Tamara Meerhoff


Frac­tie­me­de­werker

Tamara Meerhoff is een aantal jaar lid van de Partij voor de Dieren en per 1 september 2023 actief als fractieassistent in Zaanstad.

Zij is opgegroeid in Zaandam, heeft Medische Biologie gestudeerd en de afgelopen jaren gewerkt als epidemioloog op het gebied van infectieziekten, zoönose en antibioticaresistentie.

Door mijn werk realiseerde ik me steeds meer dat we symptoombestrijding aan het doen zijn. De manier waarop we nu leven is niet houdbaar. Ik denk dat heel veel mensen dat voelen, maar soms nog niet weten hoe ze zelf iets kunnen veranderen. De overheid zou het makkelijker moeten maken om de juiste keuzes te maken. Daarbij is het belangrijk om beleid ook rechtvaardig maken, waarbij de grootste vervuilers moeten worden aangepakt en betalen voor de schade die ze hebben veroorzaakt.

De idealen van de Partij en alle mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de goede zaak, geven me hoop en moed. Samen laten we zien dat het anders kan.

De Partij voor de Dieren is de Partij die expliciet kiest voor het kwetsbare in deze wereld, en zet zich in voor de systeemverandering die we zo hard nodig hebben. Wij staan samen voor een leefbare aarde voor al haar bewoners. Ook in Zaanstad is de stem van de diepgroene Partij heel belangrijk. Voor een rechtvaardige, groene en leefbare stad - Nu en in de toekomst.

© Dirk Brand

Gerelateerd

Nieuws