Melchior Mattens


Raadslid

Melchior uit Zaandijk werkt als actuaris (verzekeringswiskundige) en is zich vanuit zijn beroep zeer bewust van de risico’s van het huidige politieke beleid voor mens, dier en natuur. Hardlopen is zijn favoriete vrijetijdsbesteding. Vaak loopt hij lange stukken door de Zaanstreek en komt langs prachtige Zaanse natuurplekjes die spoedig dreigen te verdwijnen. Sommige worden bestemd voor woningbouw of hockeyvelden, andere worden steeds vaker gebruikt voor grote festivals. Op al deze plekken leven dieren en genieten mensen van de natuur. Natuur die voor ons van levensbelang is in een veranderend klimaat, met steeds warmere zomers en nattere winters, mag niet ten koste gaan van festivals of grootschalige nieuwbouwprojecten.

Mijn passie heb ik gevonden in het opkomen voor de dieren, de natuur en het welzijn van mensen. Of natuur nou binnen of buiten de gemeentegrenzen is, of dieren nou landbouw- of gewone huisdieren zijn, of mensen nou van hier of van elders komen, iedereen heeft het recht een gelukkig leven te leiden in Zaanstad.

Gerelateerd

Buurten in Wester­wa­tering en Westerkoog

13 april 2024

We bezoeken de komende jaren alle Zaanse wijken. Om met bewoners te praten over onderwerpen die voor hen en voor ons belangrijk zijn. 🥳 Op 13 april 2024 zijn we in Westerwatering en Westerkoog! 📅 11.00 tot 12.00 uur: winkelcentrum van Westerwatering (Langeweide) 📅 12:30 tot 13:30 in het winkelcentrum van Westerkoog (Molenwerf). Onze fractie en werkgroep willen daar gra...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws