Judit Raa


Raadslid

Judit is geboren in Wormerveer en woont vrijwel haar hele leven in de Zaanstreek. Ze voelt zich hier, naar eigen zeggen, als een vis in het water. Judit is opgeleid als journaliste en werkte onder meer als verslaggeefster en als ambtenaar bij diverse gemeenten. Bewegen in de buitenlucht is een van haar passies. Judit geeft uit liefhebberij sportlessen in het Burgemeester In ’t Veldpark te Zaandam en wandelt graag met hond Odie in de Zaanse natuur.

Al op jonge leeftijd bekommerde Judit zich om dieren. Op de lagere school vroeg ze zich verbaasd af waarom er geen dierenpartij was. Toen jaren later de Partij voor de Dieren werd opgericht, besloot zij zich hier met hart en ziel voor in te zetten. Sinds 2006 als campagnecoördinator, vanaf 2014 als centrale spil van de werkgroep Zaanstreek en nu dus als lijsttrekker van PvdD Zaanstad!

De grootste uitdaging van dit moment is de aarde leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Een aarde met schone lucht, schoon water, een vruchtbare bodem en leven in harmonie met álle andere bewoners van deze planeet. Mijn ambitie is om Zaanstad groener, duurzamer, diervriendelijker en zorgzamer te maken. Samen met de andere mensen op de kandidatenlijst van Zaanstad gaat dit zeker lukken!

Gerelateerd

Nu dan toch: geen vuurwerk meer in parken Zaanstad!

Breek!

Eindelijk komt er nu toch een eind aan de vuurwerkshows in het Burg. In ’t Veldpark in Zaandam! Meer dan 25 jaar zijn hiervoor klakkeloos vergunningen afgegeven, hoewel dit omstreden was vanwege het broedseizoen. Waar andere raadspartijen genoegen namen met het antwoord van gemeente Zaanstad dat de provincie Noord-Holland hierover gaat en de gemeente dus niet, nam de Zaanse fractie hier geen genoe...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws